RegiCRM Online - Taken

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 11:42 AM op Jos Koedam

Taken zijn acties die in de toekomst uitgevoerd moeten worden.

Taken zijn in te voeren bij onderdelen zoals casussen, korte contacten, matches en vrijwilligers.

Er zijn ook taken die niet tot specifieke dienstverlening behoren maar alleen bij een persoon.

Deze taken leg je vast in RegiCRM Online.

Taken in de persoonskaart

Op de tab Dienstverlening zie je direct of er al taken bestaan.

Afbeelding 1: taken in de tab dienstverlening

Door hier te klikken ga je door naar het onderdeel Taken waar o.a. een nieuwe taak kan worden aangemaakt.

Afbeelding 2: Taken in de persoonskaart

1. Bij het aanmaken van een nieuwe taak kan een categorie worden gekozen, bijvoorbeeld informatie verstrekken of contact opnemen. Deze categorie wordt getoond als eerste kolom bij de lijst met alle taken.

2. De status geeft aan of de taak nog moet worden uitgevoerd of is voltooid. Open taken worden getoond in je takenwidget, voltooide taken zie je daar niet meer terug.
  3. De deadline staat bij het aanmaken van een nieuwe taak op 1 week vanaf de huidige datum. Taken waarbij de deadline is verlopen worden rood in de kolom Deadline.

4. Bij Module / Methodiek / Vraag zie je waar de taak bij hoort. Bij de eerste taak zie je een voorbeeld van een taak uit RegiMaDi, hier staat dan aangegeven bij welk onderdeel en in welke casus de taak gevonden kan worden.

5. Taken uit andere modules kun je bekijken door op de blauwe link te klikken. Als je de taak wilt aanpassen of verwijderen, dan moet dat via die module. Taken uit RegiCRM kun je met het potloodicoontje bewerken en verwijderen met behulp van het prullenbakicoontje.

Takenoverzicht

Via het onderdeel Overzichten van RegiCRM is een totaaloverzicht in te zien.

Mijn taken

Via het gebruikersmenu in de Portal (rechtsboven waar jouw naam en eventueel foto staan) kun je bij het onderdeel "Mijn taken" komen.

Afbeelding 3: Mijn taken in het gebruikersmenu

Daar vind je een overzicht van jouw taken met de optie om bepaalde filters in te stellen zoals aanmaker, module, status en periode.

Afbeelding 4: Overzicht mijn taken

Taken aanmaken via de RegiCare app

In de app kun je via Nieuw een taak aanmaken.

Afbeelding 5: Mobiel aanmaken van een CRM-taak

Afbeelding 6: Het aanmaakformulier voor een nieuwe taak in de app