RegiVervoer - Verkoop strippenkaart

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Do, 12 Okt, 2023 om 11:53 AM op Jos Koedam

N.B.: Uiteraard moet de optie om strippenkaarten te gebruiken aangezet zijn in de instellingen.

De verkoop van een strippenkaart wordt gedaan in Planning / Route. Zie onderstaand.

Er wordt een button getoond bij de betaalwijze Strippenkaart, deze opent een nieuw scherm waarin de details van de verkoop kunnen worden opgegeven. Na opslaan wordt de verkoop weer in de Route getoond.

De verkoop van een strippenkaart kan worden teruggedraaid door de details van de verkoop te wijzigen en het aantal op 0 te zetten

Vervolgens worden de aantallen en bedragen weergegeven in de tegel “Rapportage” en het overzicht “Financieel” onder de tegel “Overzichten”.

Financieel

Rapportage