Wil je deelnemen aan online workshops?

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 12:07 PM op Jos Koedam

AdSysCo is in het najaar van 2021 gestart met het geven van online workshops voor onze klanten. Deze workshops zijn een service om het RegiCare kennisniveau van gebruikers te verhogen. Elke workshop richt zich op een specifiek onderwerp en wordt online gegeven via Microsoft Teams. Sinds de start hebben al honderden klanten deelgenomen aan de workshops. Een veelheid aan onderwerpen hebben de revue gepasseerd, van RegiMadi tot RegiVervoer, voor diverse module wordt op meerdere niveaus een workshop aangeboden.

Wil je ook deelnemen? Op de workshop-pagina vind je een overzichtelijke agenda met het huidige workshop-aanbod. Bekijk de komende workshops door ze aan te klikken in de agenda en schrijf je in via de “inschrijven knop”. Deze knop brengt je naar het registratieformulier. Na de inschrijving ontvang je een email met de Microsoft Teams link.

Bekijk de workshop-pagina hier: https://nieuwsbrieven.adsysco.nl/workshops/