RegiVrijwilliger - Publieke berichten instellen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 01:33 PM op Jos Koedam

Op het vrijwilligersportaal kunnen ook publieke berichten geplaatst worden, dit zijn berichten die niet voor één specifieke groep (ingelogde gebruikers / leden van een bepaalde distributiegroep) maar voor alle bezoekers van de website te zien zijn.

Hiervoor kan een aparte distributiegroep "publieke berichten" aangemaakt worden. Deze moet via een scherm dat alleen voor AdSysCo medewerkers beschikbaar is gekoppeld worden. U kunt voor het maken van deze koppeling contact opnemen met onze helpdesk. Bij het aanmaken van een bericht kan deze groep geselecteerd worden (zie afbeelding 1.1 hieronder).

Let op: de naam van de distributiegroep, in onderstaande voorbeeld "publieke berichten" kan afwijken.

Afbeelding 1.1, door de distributiegroep "publieke berichten" aan te maken zijn deze artikelen voor iedereen zichtbaar.