RegiTijd full client - Uren registreren op naam van medewerker die dat zelf niet kan

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:32 PM op Jos Koedam

Als een medewerker niet in staat is om in RegiTijd online in haar Urenstaat haar uren te registreren (bv. als gevolg van ziekte), dan kan een andere medewerker die toegang heeft tot RegiTijd full client daarin deze uren registreren. Hoe:

• Open RegiTijd full client
  • Klik op menu ‘Uren registratie’
  • Voer in veld ‘Medewerkers’ de naam van de gewenste medewerker in (stap 1)
  • Ga naar de gewenste week (stap 2)
  • Voer in veld ‘activiteiten / rubrieken’ de rubriek in mbt ziekte-uren in, bv. 'Afwezige uren' (stap 3)
  • Klik op de knop met de groene plus (stap 4)

• Voer op de gewenste dag het gewenste aantal uren in (stap 5)
  • Klik op de knop met de witte vink in het groene vierkant om de wijziging op te slaan (stap 6)
  • Zet een vinkje naast veld ‘gereed’ (stap 7)
  • Klik op de knop met de witte vink in het blauwe vierkant om de wijziging op te slaan en het scherm te sluiten (stap 8)

Daarna kan de manager de uren accorderen.