RegiVervoer - Instructie chauffeurs en begeleiders

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Do, 29 Dec, 2022 om 1:13 PM op Jos Koedam

Dit document geeft een korte instructie voor chauffeurs en begeleiders welke beperkt toegang hebben tot het systeem

Inloggen in RegiCare – RegiVervoer

Voor het inloggen moet een internetverbinding aanwezig zijn.

Start voor het inloggen een internetbrowser (Chrome, Firefox, MS Edge, etc) op.

Ga naar de website. De link zal doorgekregen moeten zijn van de coördinator.

Dit levert onderstaand scherm op:

1.    Voer hier de gebruikersnaam in (verkregen van coordinator)

2.    Voer hier het wachtwoord in dat is verstrekt.

3.    Met deze button wordt ingelogd

4.    Indien het wachtwoord is vergeten kan hiermee een nieuwe worden opgevraagd. U ontvangt een e-mail met instructies.

Wijzigen wachtwoord

Met de link “Profiel” rechtsboven kan het wachtwoord worden gewijzigd. Dit hoeft niet te worden gedaan, maar het verdient aanbeveling om dit af en toe wel te doen.

Opvragen en afdrukken rittenstaat

Bovenin de portal staat een balk:

1. Home / huisje. Teruggaan naar de beginpagina
  2. RegiVervoer. Klik deze aan en onderstaande “tegel” verschijnt

Klik eenmaal op de tegel. De planning van de uitjes en voertuigen wordt getoond, onderstaand het scherm met de verklaring van de velden.

1. De datum van de planning. Door eenmaal in het veld te klikken kan met de kalender een datum worden geselecteerd
  2. Dit is de eventuele planner van de betreffende dag.
  3. Met deze velden kan op de planning worden ingezoomd of kunnen meer/minder bussen worden geselecteerd.
  4. Dit is de aan de dag gekoppelde chauffeur en begeleider. Eenmaal klikken op de balk toont de chauffeurs en begeleiders.
  5. Hier worden de verschillende ritten per voertuig getoond. Eenmaal klikken op een gekleurd vak toont de gegevens van de rit.
  6. De button met “routelijst afdrukken” wordt alleen getoond indien de ingelogde persoon ook de chauffeur of begeleider van de betreffende ritten is. Indien deze wordt getoond worden onder de button ook de gegevens van het uitje getoond. Afhankelijk van de organisatie kan de rittenstaat alleen worden ingezien, of kan de ophaalvolgorde worden gewijzigd. Dit bepaalt de coördinator.

Inzien maandrooster

Het is mogelijk om voor een hele maand het rooster in te zien van de personen betrokken bij de planning en uitvoering van de ritten.

Om deze in te zien, ga weer naar RegiVervoer

en klik op onderstaande tegel.

Vervolgens verschijnt de kalender van de huidige maand:

1. Met dit filter kan voor een andere maand worden gekozen, of een andere chauffeur.
  2. Wisselen tussen week- en maandoverzicht.
  3. Verschillende opties om in te zoomen, af te drukken of te wisselen van maand of week
  4. De dag waarop een chauffeur of begeleider is ingepland