RegiMatch Online - Vragers en vrijwilligers zoeken

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 12:31 PM op Jos Koedam

Bij het zoeken naar personen via de tegel vrijwilliger/aanbieder of vrager worden in het resultaat icoontjes gebruikt.

• Groen vinkje: Actief in de werksoort: De betreffende vrijwilliger/aanbieder of vrager heeft al een dossier in de werksoort.
  • Rood/bruin vinkje: Actief maar in een andere werksoort: De betreffende vrijwilliger heeft een dossier in RegiMatch Online maar niet in de huidige werksoort. Sommige organisaties gebruiken meerdere werksoorten: bijvoorbeeld Eigen vrijwilligers, Maatjesproject en een Vacaturebank.
  • Paars vinkje: Actief als organisatie in de werksoort.
  • Niet actief een werksoort: De betreffende vrijwilliger heeft nog geen dossier in RegiMatch Online.

Met deze icoontjes is het makkelijk om te bepalen welke personen reeds vrijwilliger of vrager zijn zodat er sneller kan worden gezocht en dubbele invoer van dossiers wordt voorkomen.