RegiAct full client - Prijswijziging bij beschikkingen voor WMO en Jeugdwet

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:14 PM op Jos Koedam

Wanneer u  te maken krijgt met prijswijzigingen in de tarieven bij een beschikking dan kunt u deze wijziging zelf op elk gewenst moment in RegiAct full client doorvoeren, met behoud van de prijzen in het verleden.

• Open RegiAct full client
  • Klik in de menubalk op Beschikkingen
  • Klik op tabblad Beschikkingen
  • Voer onder ‘periode’ de periode in waarop de prijswijziging betrekking heeft [1]:

Afbeelding met tekst, schermopname, software, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Klik op de knop ‘prijswijziging [2]’

Rechtsboven aan verschijnt een nieuw blok ‘prijswijziging’.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Zet eventueel de filters om de gewenste beschikkingen te tonen [3]
  • Check in het blok ‘prijswijziging’ of de periode correct is [4]
  • Voer in veld ‘nieuw’ de nieuwe prijs in [4]
  • Als de prijswijziging betrekking heeft op 1 beschikking, selecteer dan de gewenste beschikking en klik op de knop boven [5]
  • Om alle getoonde beschikkingen met de oude prijs te wijzigen, klik op de knop boven [6]

Per beschikking zal er een nieuwe regel aangemaakt worden met het nieuwe tarief.