RegiMatch Online - Buddyzorg/Praktische hulp Toevoegen en onderhouden vraag

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 12:31 PM op Jos Koedam

Een vraag kan worden toegevoegd via het dossier van een vrager op de eerste tab Vragen middels de knop Vraag toevoegen

Deze naamgeving geldt o.a. voor buddyzorg, informele inzet, maatjes e.d.

Bij een vraag dienen de volgende velden ingevuld te worden indien mogelijk:

- Datum van, Datum tot

- Dienst, categorie, regio en frequentie

Verplichte velden zijn aangegeven met een asterisk achter de omschrijving. Dit zijn dus: Vraag, datum van en dienst.

Zoeken naar een geschikte vrijwilliger

Als de vraag is opgeslagen, dan kan er direct worden gezocht naar een vrijwilliger door de melding met 'Ja' te bevestigen.

Er wordt dan een scherm geopend waarin de vraag wordt getoond en kan worden bewerkt. De gegevens van de klant/vrager worden getoond.

Onder de gegevens van de vraag en vrager staan eerst eerder gematchte vrijwilligers en daaronder de mogelijke vrijwilligers voor de gekozen vraag.

Indien een geschikte vrijwilliger is gevonden, kan een match tot stand worden gebracht met het betreffende icoontje.

Het is ook mogelijk om Vrijwilligers aan te klikken en in dit onderdeel te kiezen voor

Als er niet direct wordt gekozen voor een vrijwilliger, dan verschijnt de vraag simpelweg in het Vragenoverzicht en kan er op een later moment een match worden gemaakt.

Matches bewerken

Het kunnen ontkoppelen van een vrijwilliger bij succesvol bemiddelde matches of het kunnen bewerken van de match hangt af van de datums van de match.

• Een succesvol bemiddelde match die is gestart in het verleden en nog loopt (geen einddatum of een einddatum in de toekomst) kan worden bewerkt.

• Succesvol bemiddelde matches met een einddatum in het verleden kunnen helemaal niet meer worden bewerkt.

• Succesvol bemiddelde matches die op de huidige datum of in de toekomst starten kunnen worden bewerkt en verwijderd.