RegiTijd full client - Meerdere managers koppelen aan een medewerker

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:31 PM op Jos Koedam

Meerdere managers koppelen aan een medewerker

Een medewerker kan meerdere managers hebben. Als het totaal aantal geregistreerde uren van een week van die medewerker door meerdere managers in zijn totaliteit beoordeeld en goedgekeurd moet kunnen worden, dan dient onderstaande uitgevoerd te worden in RegiTijd full client.

1. Klik op menu ‘Bestand’
  2. Klik op ‘Instellingen’
  3. Klik op tabblad ‘Instellingen I’
  4. Zet een vinkje bij veld ‘meerdere managers’

5. Klik op de knop met de witte vink in het blauwe vierkant om de wijziging op te slaan en het venster te sluiten

6. Klik op menu ‘Medewerkers’

7. Klik in de regel van de gewenste medewerker in veld ‘manager’ op het pijltje

8. Selecteer alle managers die van die medewerker het totaal aantal geregistreerde uren van een week in zijn

totaliteit moeten kunnen beoordelen en goedkeuren. Naast die managers komt een ‘x’ te staan

Nu kunnen de managers met een 'x' naast hun naam in RegiTijd online het totaal aantal geregistreerde uren van een week van die medewerker in zijn totaliteit beoordelen en goedkeuren.

Als de functionaliteit uitgezet moet worden, dan zijn er twee opties:

• Klant zorgt er eerst voor dat er aan elke medewerker maximaal 1 manager is gekoppeld en zet daarna de functionaliteit uit

• Klant vraagt aan de Helpdesk van AdSysCo of zij op de Reset-knop willen klikken om alle medewerkers in één keer te resetten. Er wordt dan één manager behouden. Daarna zal de klant per medewerker moeten checken of aan deze de gewenste manager is gekoppeld.