RegiTijd Online - Goedkeuren gereedgemelde tijd

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 01:22 PM op Jos Koedam

Via de tegel 'Goedkeuren' in RegiTijd Online kunnen managers de uren goedkeuren van weken die gereed zijn gemeld.

Via de tegel 'Urenstaat' van een specifieke medewerker kunnen eventueel weken worden bekeken en goedgekeurd die nog niet gereed zijn gemeld.

Selecteer onder ‘Zoeken’ het gewenste jaar en weeknummer

Open van elke medewerker diens urenstaat door in kolom ‘Uren’ te klikken op het pictogram

Controleer en beoordeel de urenstaat op volledigheid en juistheid

Zet in geval van akkoord bevinden in scherm ‘Goedkeuren’ een vinkje in kolom ‘Akkoord’.