RegiAct Online - Prestatie vastleggen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Tue, 23 Apr 2024 om 10:54 AM op Jos Koedam

Prestaties vastleggen is te vinden in de tegel Verslaglegging

Het vastleggen van prestatie verloopt middels prestatie-indicatoren. Deze kunnen worden gekoppeld aan een activiteit via de tab 'Prestaties'.

Standaard indicatoren zijn o.a.:

• Aantal deelnemers
  • Aantal mannen
  • Aantal vrouwen
  • Aantal kinderen
  • Aantal ouderen
  • Aantal vrijwilligers

Voeg de juiste indicator toe via de knop 'Toevoegen' en geef het geplande aantal per bijeenkomst op.

Let bij het aanmaken/bewerken van de activiteit op dat 'Verslaglegging activeren' aangevinkt staat.

Mocht het handig zijn om bijeenkomsten toe te kunnen voegen en wijzigen via het onderdeel verslaglegging, activeer dan ook "Bijeenkomsten muteren bij verslaglegging".

Vastleggers

Medewerkers die als vastlegger zijn gekoppeld aan een activiteit, krijgen in RegiAct Online een tegel 'Verslaglegging' te zien.

Het koppelen van een vastlegger kan via de tab 'Medewerkers' van iedere activiteit.

Hierbij kan een start- en einddatum worden aangegeven.

Applicatiebeheerders: Door via RegiAct full client het persoonskenmerk 'RegiAct - Vastlegger prestatie' te koppelen aan personen worden medewerkers die te koppelen zijn als vastlegger beschikbaar in RegiAct Online.

Verslaglegging

Ga naar de tegel Verslaglegging in RegiAct Online.

Selecteer vervolgens een activiteit, periode en 'Prestatievastlegging'.

Vervolgens worden de bestaande bijeenkomsten in de geselecteerde periode getoond. Klik op een bijeenkomst en voeg in het schermpje de realisatie toe.