Koppelingen - BINT (Beaufort/RAET) - Configuratie

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 17 Aug 2023 om 05:14 PM op Ward Verhagen

vanaf vismaraet.nl: Gegevensuitwisseling van actuele HR data, zoals de persoons- en contactgegevens of hun inzet, in primaire processen is voor veel organisaties belangrijk. Daarmee verbetert de communicatie, processen en informatievoorziening en kun je efficiënter werken. Visma | Raet heeft industriestandaard interfaces (API) om koppeling te realiseren voor gegevensuitwisseling tussen onze HR software, en bedrijfseigen- of derden applicaties. Voor de configuratie van de BINT (Beaufort Interface)-koppeling met RegiCare moeten er medewerker gegevens opgehaald kunnen worden uit het XML exportbestand dat uit Beaufort te exporteren is en in RegiCare ingelezen kan worden.

AdSysCo heeft hiervoor twee bestanden nodig:


  1. Een export bestand met de medewerkers, inclusief relatie to de OE (Organisatorische Eenheid), dienstverbanden en het rooster.
  2. Een export bestand van de OE-structuur zelf.

 

AdSysCo kan deze uit Beaufort geëxporteerde gegevens dan via SFTP of FTPS ophalen en inlezen in RegiCare.

Elke 24 uur om 19:00 uur dient er in Beaufort een export klaargezet te worden. Elke 24 uur om 20:30 uur wordt door AdSysCo die export opgehaald en in een map opgeslagen. Vanuit RegiCRM of RegiTijd kunnen de gegevens uit de betreffende map geïmporteerd en bijgewerkt worden.


Vanuit AdSysCo kunnen wij in samenwerking met uw Beaufort/RAET partner deze gegevens uitwisseling opzetten. Pas wanneer de uitwisseling werkt en voor AdSysCo beschikbaar is kunnen wij inhoudelijk inzien welke gegevens er vanuit Beaufort binnen RegiCare overgenomen kunnen worden. Dit laatste doen wij het liefst in overleg met Beaufort specialisten (HR-medewerkers of externe consultants).

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren