RegiAct full client - Inschrijven van deelnemers op dagbesteding door centrale administratie

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:13 PM op Jos Koedam

Inleiding

Op activiteitniveau wordt bij dagbesteding een aantal instellingen ingevuld ten behoeve van de dagbesteding.

• RegiAct Type “dagbesteding” op het tabblad kenmerken van de activiteit;
  • RegiMaDi koppeling in verband met de brug naar de dossiers van de klanten op hetzelfde tabblad;
  • Beschikkingen worden geactiveerd op hetzelfde tabblad;

• Op het eerste tabblad wordt aangegeven over er sprake is van vervoer.

Door de bovenstaande instellingen op activiteitniveau te hebben verwerkt, komen er bij de inschrijving van de deelnemer twee extra tabbladen naar voren.

Per klant kunnen de (voorkeurs)dagdelen worden opgegeven, inclusief tijden. Daarnaast kan de beschikking worden vastgelegd (dagdelen en uren). Idem voor vervoer (eenheden).

Op basis van deze voorkeuren wordt de presentie van dagbesteding en die van vervoer gevuld met beoogde aanwezigheid.

Vanuit de groepen wordt de daadwerkelijke presentie bijgehouden.

Overzichten voor controle en verantwoording zijn hier ook te filteren en te genereren.

Indien gewenst kan via de knop kunnen de (geselecteerde) gegevens naar Excel format worden overgebracht.

Open daarvoor een nieuw Excelsheet en plak (CTRL-V) daar vervolgens de gegevens.