RegiMatch Online - Vacaturebank: organisaties onderhouden

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 12:32 PM op Jos Koedam

• Vacatures: Een overzicht van bestaande vacatures en het toevoegen van nieuwe vacatures
  • Medewerkers: Een overzicht van de gekoppelde medewerkers. Invoer van nieuwe medewerkers, accounts aanmaken voor vacaturebeheerders
  • Locaties: Een overzicht van de locaties. Toevoegen van nieuwe locaties met adresgegevens
  • Beschrijving: Invoerveld voor 1 notitie
  • Notitie: Invoerveld voor 1 notitie
  • Contactmomenten: Overzichten van contacten en invoer van nieuwe contacten
  • Taken: Overzicht en invoer van taken
  • Bijlagen

Account aanmaken voor een medewerker

Via de tab medewerkers kan worden geklikt op het sleutelicoontje aan de rechterzijde (zie onderstaande afbeelding).

Er dient een e-mailadres aanwezig te zijn bij de medewerker.

Dit e-mailadres mag niet eerder zijn gebruikt om een account aan te maken voor een medewerker.

Een wachtwoord wordt automatisch aangemaakt met het sleutelicoontje naast wachtwoord (zie onderstaande afbeelding).

Met het documenticoontje wordt het wachtwoord op het klembord opgeslagen om het te kunnen plakken in een e-mail.