RegiTijd Online - Urenstaat

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 01:22 PM op Jos Koedam

1. Directe uren

2. Subtotaal van alle directe uren, optelling van bovenstaande regels

3. Subtotaal van alle indirecte uren

4. Subtotaal van alle overige uren

Er zijn 3 soorten uren:

1. Directe uren: Deze worden geschreven in RegiTijd of het zijn declarabele uren die aan een individuele cliënt zijn besteed. Deze komen uit RegiMaDi.

2. Indirecte uren: niet declarabele uren die niet zijn toe te schrijven aan een cliënt of opdrachtgever (deskundigheidsbevordering, ondernemingsraad en intern overleg (niet-cliëntgebonden))

3. Overige uren:  uren die niet zijn besteed aan werk (verlof, ziekte)

Stappen:

1. Kies de juiste week (staat automatisch op de huidige week)

2. Kies onder directe of indirecte uren de juiste tijdschrijfrubriek uit de dropdown, klik vervolgens op de regel onder de dropdown

3. Er opent een nieuwe regel voor een week. Vul de juiste gemaakte uren in

4. Herhaal stap 2 en 3 voor al jouw activiteiten die week

5. Vul bij overige uren eventueel de afwezigheid voor die week in

6. Sla geregistreerde uren op.

7. Wanneer alles is geregistreerd, selecteer “Gereed melden”

In een nieuwe week kunnen de rubrieken uit de voorgaande week worden opgehaald:

Dit kan alleen als er in de voorgaande week rubrieken zijn gekoppeld en als er in de huidige week nog geen rubrieken zijn gekoppeld.

Als er geen rubrieken staan in de voorgaande week of al rubrieken zijn gekoppeld in de huidige week, dan is de knop niet zichtbaar / niet te gebruiken.