RegiAct Online - Een medewerker toevoegen aan een activiteit

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Tue, 23 Apr 2024 om 10:46 AM op Jos Koedam

Via de tegel 'Medewerkers' in RegiAct kunnen personen worden toegevoegd aan RegiAct in een bepaalde rol.

De opties zijn:

• Coördinator
  • Uitvoerder
  • Docent
  • Vrijwilliger
  • Vastlegger

Coördinator, uitvoerder en vastlegger worden gebruikt om de tegel verslaglegging zichtbaar te krijgen voor de betreffende medewerker. Verslaglegging wordt gebruikt voor het vastleggen van prestatie (bijvoorbeeld aantal deelnemers) en voor het bijhouden van de presentie van deelnemers per bijeenkomst.

Voor het daadwerkelijk registreren van prestatie/presentie dient vastlegger te worden gekozen.

Een nieuwe medewerker toevoegen

1. Klik binnen deze tegel op 'Toevoegen'
  2. Selecteer het type medewerker
  3. Zoek de juiste persoon op
  4. Selecteer de datum van en datum tot

Een medewerker verwijderen

Nadat een medewerker is toegevoegd zijn er 2 icoontjes beschikbaar aan de rechterkant.

Met het potloodicoontje kan worden bewerkt, bijvoorbeeld om de datum van de koppeling aan te passen.

Met het rode minnetje kan de gekoppelde medewerker van de activiteit worden verwijderd.