RegiSignaal - Mijn signalen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 08:36 AM op Jos Koedam

De signalen van RegiSignaal zijn beschikbaar via de widgets op de homepagina van RegiWeb - de Portal.

INHOUDSOPGAVE

Waar vind ik RegiSignaal: de widgets

• De signalenwidget: In deze widget staat een link waarmee naar de Mijn signalen pagina wordt genavigeerd.
  • Mijn signalen widget: In deze widget worden nieuwe en open signaleren getoond. Door te klikken op de naam (betrokkene) bij het signaal wordt het betreffende signaal geopend

Mijn signalen

Hier zijn 2 overzichten te vinden. Open en nieuwe signalen staan bovenaan. Onderaan worden de afgesloten signalen getoond. In dit onderdeel kan een nieuw signaal worden toegevoegd met de gelijknamige knop.

Een signaal toevoegen

Een signaal is een kleine notitie waarin zaken staan vermeld die in andere onderdelen van RegiWeb moeten worden verwerkt.

Een signaal heeft een betrokkene en een beschrijving.

• Een betrokkene is een persoon of een groep
  • De beschrijving is een tekstveld

Het signaal is gekoppeld aan een gebruiker die het signaal gaat afhandelen.

De gebruiker voegt zelf een signaal toe en is dan automatisch gekoppeld of er wordt een signaal doorgestuurd naar een gebruiker.

Het signaal kent 3 statussen:

1. Nieuw: het signaal is nieuw toegevoegd en nog niet geopend in RegiWeb. Deze status is van toepassing als het signaal via de mobile app is toegevoegd. Als het signaal in RegiWeb wordt toegevoegd, dan wordt het signaal direct geopend.
  2. Open: Het signaal is geopend en de acties kunnen worden uitgevoerd
  3. Afgesloten: Het signaal is afgerond en handmatig gesloten

Arrangeren

Bij het arrangeren worden er opties gegeven om acties uit te voeren in RegiWeb op basis van het ingevoerde signaal.

In het onderdeel Log zal zichtbaar zijn welke acties uiteindelijk zijn uitgevoerd.

De volgende arrangeeropties zijn momenteel beschikbaar:

• Inschrijven op een activiteit: de gebruiker wordt doorgestuurd naar RegiAct Activiteiten om daar een activiteit uit te kunnen kiezen. Vervolgens kan de betrokkene worden ingeschreven op de activiteit
  • Match vinden: de gebruiker wordt doorgestuurd naar RegiMatch om daar een match te vinden voor een al bestaande vraag van de betrokkene uit het signaal
  • Vraag aanmaken: de gebruiker wordt doorgestuurd naar RegiMatch om daar een vraag toe te kunnen voegen voor de betrokkene uit het signaal
  • Kort contact aanmaken: de gebruiker wordt doorgestuurd naar RegiMaDi Korte Contacten om daar een kort contact te kunnen toevoegen voor de betrokkene uit het signaal
  • Aan casus toevoegen: de gebruiker wordt doorgestuurd naar RegiMaDi Casussen om daar aan een casus van de betrokkene een contactmoment te kunnen toevoegen.
  • Nieuwe casus toevoegen: de gebruiker wordt doorgestuurd naar RegiMaDi Casussen om daar een casus te kunnen toevoegen voor de betrokkene uit het signaal

Zichtbaarheid van de arrangeeropties

Groepen

De onderdelen bij Collectief (activiteiten) en Informeel (match en vraag) worden niet getoond als de betrokkene een groep is.

Daarnaast kunnen bepaalde modules niet actief zijn in RegiAct. De corresponderende onderdelen bij het arrangeren worden dan niet getoond.

Doorsturen

Een icoontje voor het doorsturen van het signaal wordt getoond als de gebruiker geen rechten heeft tot de uit te voeren actie behorende bij de arrangeeroptie. De gebruiker zal dan ook niet doorgestuurd worden naar de betreffende module, maar een pop-up krijgen met de optie om het signaal of een deel daarvan door te sturen naar een collega die wel de juiste rechten heeft. Bij het doorsturen o.b.v. een arrangeeroptie zal een toevoeging worden gemaakt aan de tekst van het signaal om aan te geven om welke arrangeeroptie het ging.

Als een arrangeeroptie wordt uitgevoerd, dan wordt er op de achtergrond informatie vastgehouden. Dit is ook te zien op de pagina door de gele balk bovenin het scherm. Deze balk toont in het midden het doel van de actie samen met de naam van de betrokkene.

Tevens is er een mogelijkheid om de betrokkene op een nieuw tabblad te bekijken in RegiCRM. Via de link 'terug naar signaal' gaat de gebruiker weer terug naar het signaal. Via het kruis aan de rechterkant wordt de link met het signaal verbroken en kan er verder worden gewerkt.

Een signaal afhandelen

Naast het arrangeren zijn er nog 3 opties mogelijk met een signaal:

1. Doorsturen / overdragen: het signaal of een deel daarvan kan naar een collega worden doorgezet om dit verder af te handelen. Voorwaarde is dat die collega wel rechten heeft voor RegiSignaal
  2. Afsluiten: het signaal is afgehandeld en wordt afgesloten en zal hierna niet meer tussen de open signalen te vinden zijn
  3. Verwijderen: het signaal wordt verwijderd, dit kan alleen als er nog geen acties hebben plaatsgevonden

Log

Het log toont een opsomming van de acties (die bij de arrangeeropties) zijn uitgevoerd.

Er wordt per actie een omschrijving getoond.

Een doorgestuurde actie wordt hier ook getoond.