RegiVrijwilliger - Dashbar en Dashboard

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 01:47 PM op Jos Koedam

De dashbar is te vinden op de tegelpagina en geeft een actueel inzicht van hoeveel vrijwilligers nog informatie missen, zoals een contract en beschikbaarheid. Ook is hier direct te zien welke vrijwilligers nog niet gekoppeld zijn aan een dienstverlening en mogelijk beschikbaar zijn om in te zetten. Daarnaast staat hier het aantal vrijwilligers dat wil stoppen en de status 'in afmelding' heeft.

Mogelijk moeten er bij die vrijwilligers actieve koppelingen worden afgerond om daadwerkelijk te kunnen stoppen.

Door op het pijltje te klikken bij de de betreffende onderdelen wordt direct een overzicht geopend met de namen van de vrijwilliger.

Het dashboard is te bereiken via de laatste tegel en geeft een jaarlijkse analyse van de inzet en het verloop van de vrijwilligers. Er kan worden gefilterd op jaar, werkgebied en op dossierbeheerder (als daarvan gebruik wordt gemaakt).