2024: April - ANWB Automaatje

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 19 Apr 2024 om 09:36 AM op Jos Koedam

AdSysCo start de lente met mooie ontwikkelingen in RegiCare. Vanaf 19 april zijn alle nieuwe functionaliteiten beschikbaar. Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden voor ANWB AutoMaatje? Lees dan snel verder.INHOUDSOPGAVE

Splitsing notitieveld deelnemer in interne en externe notitieHet notitieveld van de deelnemers wordt gesplitst in een interne notitie (Dochter Anneke boekt ritten, liever niet met vrijwilliger de Boer…) en een externe notitie (vergeetachtig, voorin zitten i.v.m. wagenziekte…). De externe notitie kan worden opgenomen in de bevestigingsmail naar de vrijwilliger.


Het opnemen van de externe notitie in de bevestigingsmail kan aangevraagd worden bij de helpdesk van AdSysCo.


Afbeelding 1: Splitsing notitieveld

Indicatie ritprijs tijdens het matchen


Er wordt een indicatie ritprijs getoond tijdens het maken van een match met een vrijwilliger. De ritprijs wordt berekend op basis van de opgegeven kilometers in Google Maps en de vaste kilometervergoeding t.w.v. €0,35 die is bepaald door de ANWB. De indicatie ritprijs wordt afgerond in halve euro’s naar boven. De prijs kan worden overschreven door de gebruiker en kan opgenomen worden in de mails naar de deelnemers en vrijwilligers.


Voor het opnemen van de indicatie ritprijs in de bevestigingsmails naar deelnemer en vrijwilliger kan je een emailtje sturen aan de helpdesk van AdSysCo.


Afbeelding 2: Indicatie ritprijs tijdens het matchen
Extra filter 'Documentgegevens' in overzicht vrijwilligers


Aangezien de VOG een belangrijk aandeel heeft in de ranking van vrijwilliger bij het matchen van een rit, is een extra filter toegevoegd in het overzicht van de vrijwilligers. Bij de optie “Meer filters” zijn nu ook ‘Documentgegevens’ opgenomen.


Afbeelding 3: Filter 'Documentgegevens'

Geannuleerde vrijwilliger toch matchen


Het komt regelmatig voor dat een vrijwilliger in eerste instantie een rit niet accepteert, maar hier later op terug komt. Het is nu mogelijk deze vrijwilligers alsnog de rit toe te kennen.Afbeelding 4: Geannuleerde vrijwilliger toch matchen

Controle op dubbele rittenHet komt voor dat een rit meerdere malen geboekt wordt, vanwege vergeetachtigheid of dat meerdere personen (deelnemer, familielid) dezelfde rit boeken. Indien de deelnemer op dezelfde dag al ritten heeft staan, worden deze ritten in het rood getoond.


Afbeelding 5: Melding van controle op dubbele ritten


'Gematcht door' in rittenoverzicht


De matchmaker die de succesvolle bemiddeling in het systeem invoert, wordt in het rittenoverzicht getoond.


Afbeelding 6: 'Gematcht door in rittenoverzicht

Browsertabblad geeft programma weer


De tabbladen van de browser waarin wordt gewerkt geven nu het programma weer waarin wordt gewerkt. Dit is vooral handig voor gebruikers die meerdere tabbladen open hebben staan met verschillende programma’s


Afbeelding 7: Browsertab geeft aan in welke programma wordt gewerkt

Vernieuwde persoonskaart


De persoonskaart in RegiCRM is compleet vernieuwd, met een nieuwe vormgeving en indeling van informatie! Deze nieuwe indeling geeft nog beter inzicht en overzicht van personen in RegiCRM. Je kunt de nieuwe persoonskaart de komende maand vrijblijvend uitproberen en gebruiken door deze aan te zetten. Na een maand gaat de persoonskaart automatisch over naar de nieuwe versie. 


Dankzij de nieuwe look & feel van de persoonskaart is het nu duidelijker welke persoon je bekijkt. Daarnaast heb je direct een overzicht van recente dienstverlening. Recente dienstverlening is openstaande dienstverlening en dienstverlening van de afgelopen drie maanden. Ook zie je hier welke taken en vragenlijsten openstaan voor een persoon.


Afbeelding 8: Verbeterd overzicht in persoonskaart


Daarnaast heeft het tabblad dienstverlening een filter gekregen om alleen de dienstverlening te zien van afgelopen jaar, langer dan een jaar geleden, of van alle tijden. Bovendien is er de mogelijkheid de dienstverlening te sorteren op Thema en indeling volgens de ordening Signaleren – Adviseren – Arrangeren. De sortering op module zoals voorheen blijft beschikbaar.


Verandering van tabbladen


  • Het tabblad “Koppelingen” is hernoemd naar “Netwerk”, hierdoor is het duidelijker tot welke relaties, groepen en organisaties de persoon behoort.
  • Het tabblad “Profiel” is hernoemd naar “Documenten”, het gaat hier om registratie van officiële documenten zoals ID kaarten, VOG, passen en certificaten.
  • Het tabblad “Dossier” is hernoemd naar “Bijzonderheden”, dit zijn de aantekeningen en beperkingen.


Afbeelding 9: Het vernieuwde tabblad dienstverlening


Tenslotte heeft het persoonsformulier in RegiCRM ook een make-over gekregen. Het persoonsformulier wordt gebruikt om nieuwe personen in RegiCRM toe te voegen. We hebben het persoonsformulier een aparte pagina gegeven zodat het makkelijker, overzichtelijker en sneller is om iemand toe te voegen. De invoervelden zijn duidelijker gegroepeerd en verplichte velden zijn direct zichtbaar zodat je weet wat je in moet vullen. Aan de rechterkant worden suggesties gegeven van personen die al bekend zijn in RegiCare.


Afbeelding 10: Een nieuw persoon toevoegen in het nieuwe persoonsformulier
Mocht je vragen hebben over bovenstaande release notes, dan staan onze servicemanagers en helpdesk voor je klaar.


Benieuwd naar toekomstige ontwikkelingen? Houd de website van AdSysCo in de gaten en volg onze LinkedIn.  
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren