RegiPortal & Sharepoint - documenten opslaan en links aanmaken

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 08:36 AM op Jos Koedam

Met behulp van OneDrive/Sharepoint kunnen eenvoudig digitale verbindingen worden gemaakt tussen de RegiCare portal en de Sharepoint omgeving. Zodoende hoeft informatie maar op 1 plek te worden onderhouden.


Bijvoorbeeld: de widget op de RegiCare portal Bibliotheek - maak hier snelkoppelingen naar de pagina/document. Voor de gebruiker is de juiste informatie op de juiste plek (bijv. de werkafspraken bij RegiCare) en voor de beheerder van het document (en eventuele andere beleidsdocumentatie) is dit op 1 centrale plek, namelijk de eigen documentstructuur op Sharepoint.Eenmalig:

Maak onder Bestanden een map aan met een herkenbare naam bij Mappen beherenMaak een widget aan van het Type Documenten en kies onder Categorie de net aangemaakte map.

Per bestand:

Ga naar Bestanden en kies Bestand toevoegen en kies in de Verkenner de juiste locatie op de OneDrive-Sharepoint omgeving. Zorg dat de juiste map is gekozen.Het is wel belangrijk dat het document niet van locatie wijzigt- dan werkt de link niet meer

Op deze manier zijn verbindingen te leggen tussen het registratiesysteem en de kantoorautomatisering die het voor de gebruiker eenvoudiger maakt. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren