RegiPortal - FAQ

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Do, 27 Jun om 8:04 AM op Jos Koedam

Vraag: Hoe zorg ik dat een persoon niet meer zichtbaar is in de portrettengalerij?

Antwoord: Allereerst moet het kenmerk Portal - Portrettengalerij bij deze persoon verwijderd worden.

Vaak zit bij deze persoon ook het kenmerk Portal - Personeelslid gekoppeld. Deze dient ook verwijderd te worden.

Als er in RegiTijd een geldig contract is aangemaakt, dient deze ook verwijderd te worden.

Let op: Het kan na het wijzigen van deze kenmerken even duren voordat de wijzigingen zichtbaar zijn.
Dit heeft te maken met de caching van de website.

Vraag: Ik ben mijn wachtwoord vergeten/ik kan niet meer inloggen?

Antwoord: op de portal inlogpagina van uw organisatie kunt onder de inlog velden op de optie "Wachtwoord vergeten?" klikken, zie ook onderstaande afbeelding:

als u op Wachtwoord vergeten klikt komt u in het volgende scherm:
hier vult u dan uw gebruikersnaam in (dit kan afwijken van uw e-mail adres) en op Aanvragen klikken.

Er zal dan een e-mail met instructies worden verstuurd naar het e-mail adres wat in CRM aan uw account gekoppeld is.

Let op: het kan zijn dat de e-mail met instructies in de ongewenste mail of spam terecht is gekomen.

Ontvangt u geen e-mail dan kunt u contact op nemen met de Regicare applicatiebeheerder van uw organisatie of met de Adsysco Helpdesk via chat op de portal, mail via helpdesk@adsysco.nl of telefonisch op 023-5273666.

N.B. betreft het uw full client account neem dan contact op met de Adsysco Helpdesk.