RegiPortal - Nieuwsberichten toevoegen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 01:18 PM op Jos Koedam

Het toevoegen van berichten vereist de rol Portal - Auteur.

Klik op ‘Bericht toevoegen
Vul de titel / onderwerp van het bericht in
Voeg eventueel een korte samenvatting toe, niet verplicht
Vul de inhoud van het bericht in
Kies onder ‘Type’ voor ‘Nieuws

Als er meerdere widgets worden gebruikt voor nieuws en andere berichten selecteer dan een Categorie.
Onder ‘Publicatiedatum’ en 'Verloopdatum' is aan te geven binnen welke periode het bericht getoond moet worden. Dit is niet verplicht.

Bij het onderdeel toegang kan eventueel gekozen worden om het bericht alleen te tonen voor de leden van één of meerdere distributiegroepen.

Bij een Bericht kan direct een Afbeelding worden toegevoegd die op de Portal zal worden getoond.

Meerdere widgets
Indien er gebruik gemaakt wordt van verschillende nieuwswidgets op de portal, kunnen categorieën worden gemaakt om zo te zorgen dat het ene bericht binnen de ene widget getoond wordt en het andere item binnen de andere widget.

Klik daarvoor op ‘Categorieën beheren’ en voeg de verschillende categorieën toe.