RegiPortal - Afbeeldingen, links en bijlagen toevoegen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 01:17 PM op Jos Koedam

De inhoud kan normale tekst bevatten, maar ook een afbeelding of een link naar een website of document

Afbeeldingen
Klik op ‘Afbeelding invoegen/bewerken’ om een afbeelding toe te voegen. Er opent een nieuw scherm
Klik op ‘Bladeren’ om een afbeelding te selecteren
Klik op ‘Bestand toevoegen’ indien de afbeelding nog niet in onderstaand overzicht naar voren komt
Kies onder ‘Bladeren’ de juiste afbeelding en vul de titel van het bestand in. Selecteer de map waaronder de afbeelding moet komen te staan.

De weergave van een afbeelding kan worden bewerkt:

Link naar website of document
Om van een getypte website een link te maken waarop men gelijk door kan klikken, dient de gehele getypte website geselecteerd te worden en kopieer deze (CTRL+C).
Ga vervolgens naar ‘Link invoegen/bewerken
Plak de link (CTRL+V) in het witte vakje achter ‘URL’
Klik op ‘Invoegen
Direct doorverwijzen naar een document kan door het woord of de tekst wat een link moet worden te selecteren en klik vervolgens op ‘Link invoegen/bewerken’.
Klik op ‘Bladeren’ om een document te selecteren
Klik op ‘Bestand toevoegen’ indien het bestand nog niet in onderstaand overzicht naar voren komt
Kies onder ‘Bladeren’ het juiste bestand en vul de titel in. Selecteer de map waaronder het bestand moet komen te staan
Klik op ‘Opslaan
Klik op ‘Bestand invoegen
Klik op ‘Invoegen